Kopen van een Nova-Blend

 
Een Nova-Blend kopen
 
Met een Nova-Blend heeft u de mogelijkheid om een breed scala aan behandelingen te geven, die gebaseerd zijn op Hoog Frequent en Gelijkstroom technieken. 
 
Het gaat van collageen behandelingen, insluizen werkstoffen, verwijderen telé's en steelwratjes tot elektrisch ontharen.
 
Dit werkgebied is, gelet op vraag en prijsstelling, economisch gezien erg aantrekkelijk. Het ontharen vraagt tijd om het te leren. De overige behandelingen zijn eenvoudig te leren.
 

 
Men heeft bij ons de keus uit 4 modellen van de Nova-Blend. Natuurlijk heeft het duurste model de meeste mogelijkheden. Die mogelijkheden zijn te vinden in gemak. Bijvoorbeeld wel of niet met pedalen werken, een Beeb op de timer, rekenfunctie e.d.. Maar kijken we naar behandelmogelijkheden, dan zijn alle modellen geschikt. Uw keus zal dan waarschijnlijk afhangen van de prijs en hoe vaak er mee gewerkt gaat worden. U mag altijd bellen voor een advies!
 
 
 
Wij bieden als koopmogelijkheid aan:                                                                                  
   
 
 
10% Korting
Afbeelding invoegen
 
1 Verkoop à contant (b.v. via i-Deal)
 
We geven 10% korting op de verkoopprijs. In de Webshop is deze korting al verwerkt. Met deze link gaat u direct naar onze winkel: https://www.nova-blend.nl/shop/4182/Nova_Blend_kopen_.php 
 
Op gelijk bestelde, aanvullende artikelen, zoals naalden e.d. geven we dan ook 10% korting.
 

 

5% Korting
Afbeelding invoegen
 
Verkoop in max. 3 termijnen of tijdens eerste huurperiode
 
Is men onzeker of dit werk wel aantrekkelijk voor u is, dan bieden we de mogelijkheid om te huren. De eerste huurperiode is 3 maanden (minimaal). Besluit men om tijdens deze periode over te gaan tot koop, dan verrekenen we het reeds betaalde met de verkoopprijs + 5% korting.
 
Ook kopen en betalen in 3 maandelijkse termijnen is mogelijk.